Webdesign Rotterdam

Uw #1 bureau in WordPress websites
Pakketten bekijkenPortfolio

Webdesign Rotterdam.

Wij zijn uw #1 bureau voor webdesign Rotterdam. Bevalt onze website tot nu toe? Wij hopen natuurlijk van wel. De inzet van een creatieve, onderscheidende en goed-werkende website wordt namelijk steeds belangrijker in deze digitaliserende wereld. Wij noemen het zelfs een onderdeel van online marketing.

Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het bouwen van unieke en resultaatgerichte websites in WordPress. Daarnaast kunnen wij u ook verder helpen met een nieuwe creatieve webshop in WooCommerce. Uw nieuwe website Rotterdam (en omstreken) wordt al opgeleverd binnen slechts twee weken. Kies direct het pakket dat het beste bij uw wensen past en wij zullen op maat met u meekijken.

Vier stappen naar eennieuwe website

w

Kennismaking

Wij starten het traject van webdesign altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat we een goed beeld krijgen bij uw wensen.

i

Overeenkomst

Nu wij een goed beeld hebben bij uw wensen en de benodigdheden in uren (en tools) kunnen wij u een passend prijsvoorstel doen.

Bouw & Feedback

Leuk, we gaan samenwerken! Wij gaan keihard aan de slag met uw website en proberen deze naar wens te maken. Inclusief diverse feedbackrondes.

Livegang

Pas als beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat zorgen wij ervoor dat de website live kan gaan op het gewenste domein en delen wij dit via social media.

Webdesign Rotterdam

Creatieve website bouwer Rotterdam.

Dat een goed-presterende website tegenwoordig voor ieder bedrijf een échte must-have is spreekt, wat ons betreft, voor zich. Of u nu gevestigd bent in Barendrecht, Ridderkerk of een andere plaats: wij kijken graag met u mee tijdens onze kennismaking. Natuurlijk kunt u als ondernemer uit een breed palet van partijen kiezen voor een nieuwe website. Maar waarom zou u dan juist voor ons moeten kiezen?

Allereerst onderscheiden wij ons van onze concurrenten door scherpe tarieven aan te bieden en dát zonder een verlies in kwaliteit. De nieuwste modules en technieken in uw website voor een paar honderd euro; dat zie je maar zelden! Daarnaast zijn wij een full-service bureau, wat betekent dat wij u vanaf de basis kunnen helpen met een logo, huisstijl en geoptimaliseerde website voor online zichtbaarheid.

Profiteer van
creativiteit.
||
leuke prijzen.
||
snel livegaan.
||
effectieve designs.

Visitekaartje

€700,00

Eenmalig

WordPress website
Social media koppelingen
Creatief, uniek design
Gebruiksvriendelijk voor elk apparaat
1 formulier inbegrepen

1-5 pagina's

Tussentijdse feedback

Verkoopkanaal

€1250,00

Eenmalig

WordPress website
Social media koppelingen
Creatief, uniek design
Gebruiksvriendelijk voor elk apparaat
3 formulieren mogelijk

6-10 pagina's

Tussentijdse feedback

Webshop

€1500,00

Eenmalig

WooCommerce webshop
Diverse betaalmodulen
Social media koppelingen

Creatief, uniek design
Gebruiksvriendelijk voor elk apparaat

200+ producten

Tussentijdse feedback

Direct een offerte?

Vraag direct uw pakket bij ons aan door het onderstaande formulier in te vullen. Passen de pakketten niet bij uw wensen? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw nieuwe website.

Bezoekadres

Fascinatio Boulevard 562
4e verdieping (op afspraak)
2909 VA, Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer

Ik wil graag het volgende pakket aanvragen:

Akkoord?

10 + 6 =

Wat zijn de voordelen van WordPress?

WordPress is een open source CMS platform, waarmee u uw website in een handomdraai kunt maken. Het is de meest gebruikte software voor websites en blogs in het wereldwijde web. WordPress biedt alles wat je nodig hebt om een professionele website te maken.

Dit betekent dat u zelf geen technische kennis nodig hebt om met WordPress aan de slag te gaan. U kunt zelfs zonder enige kennis van HTML of CSS een compleet functionele website op poten zetten.

Ook heeft WordPress vele plugins die uw website nog verder verbeteren. Zo kunt u met een paar muisklikken heel veel extra functionaliteit toevoegen aan uw site zoals een contactformulier, nieuwsbrieffunctie en meer.

Waarom uw WordPress site uitbesteden?

WordPress is een vrijwel onbeperkt toepasbare website- en blogsoftware. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om de juiste werkwijze te vinden. De prijs van een WordPress-site kan namelijk erg variëren, maar je kunt er ook voor kiezen om de website in zijn geheel aan een webdesigner over te laten. Hierdoor bespaar je veel tijd en geld, omdat jouw site gebouwd wordt op de beste manier die er is. Tenminste, als je het Slim Besteed natuurlijk! 😉

Veelgestelde vragen.