Webdesign Rotterdam

Uw #1 bureau in WordPress websites
Pakketten bekijkenPortfolio

Webdesign Rotterdam.

Wij zijn uw #1 bureau voor webdesign in Rotterdam. Bevalt onze website tot nu toe? Wij hopen natuurlijk van wel. De inzet van een creatieve, onderscheidende en goed-werkende website wordt namelijk steeds belangrijker in deze digitaliserende wereld.

Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in het bouwen van unieke en resultaatgerichte websites in WordPress. Daarnaast kunnen wij u ook verder helpen met een nieuwe creatieve webshop in WooCommerce. Uw nieuwe website Rotterdam (en omstreken) wordt al opgeleverd binnen slechts twee weken. Kies direct het pakket dat het beste bij uw wensen past en wij zullen op maat met u meekijken.

Vier stappen naar eennieuwe website

w

Kennismaking

Wij starten het traject van webdesign altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat we een goed beeld krijgen bij uw wensen.

i

Overeenkomst

Nu wij een goed beeld hebben bij uw wensen en de benodigdheden in uren (en tools) kunnen wij u een passend prijsvoorstel doen.

Bouw & Feedback

Leuk, we gaan samenwerken! Wij gaan keihard aan de slag met uw website en proberen deze naar wens te maken. Inclusief diverse feedbackrondes.

Livegang

Pas als beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat zorgen wij ervoor dat de website live kan gaan op het gewenste domein en delen wij dit via social media.

Webdesign Rotterdam

WordPress webdesign Rotterdam.

Dat een goed-presterende website tegenwoordig voor ieder bedrijf een échte must-have is spreekt, wat ons betreft, voor zich. Natuurlijk kunt u als ondernemer uit een breed palet van partijen kiezen voor een website laten maken Rotterdam. Maar waarom zou u dan juist voor ons moeten kiezen?

Allereerst onderscheiden wij ons van onze concurrenten door verrassend scherpe tarieven aan te bieden en dát zonder een verlies in kwaliteit. De nieuwste modules en technieken in uw website voor een paar honderd euro; dat zie je maar zelden! Daarnaast zijn wij een full-service bureau, wat betekent dat wij u vanaf de basis kunnen helpen met een logo, huisstijl en geoptimaliseerde website voor online zichtbaarheid. 

Profiteer van
creativiteit.
||
leuke prijzen.
||
snel livegaan.
||
effectieve designs.

Visitekaartje

€700,00

Eenmalig

WordPress website
Social media koppelingen
Creatief, uniek design
Gebruiksvriendelijk voor elk apparaat
1 formulier inbegrepen

1-5 pagina's

Tussentijdse feedback

Verkoopkanaal

€950,00

Eenmalig

WordPress website
Social media koppelingen
Creatief, uniek design
Gebruiksvriendelijk voor elk apparaat
3 formulieren mogelijk

6-10 pagina's

Tussentijdse feedback

Webshop

€1500,00

Eenmalig

WooCommerce webshop
Diverse betaalmodulen
Social media koppelingen

Creatief, uniek design
Gebruiksvriendelijk voor elk apparaat

200+ producten

Tussentijdse feedback

Direct een offerte?

Vraag direct uw pakket bij ons aan door het onderstaande formulier in te vullen. Passen de pakketten niet bij uw wensen? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw nieuwe website.

Bezoekadres

Kaartenmakerstraat 4
2e verdieping (op afspraak)
2984 CB, Ridderkerk

Telefoonnummer

Ik wil graag het volgende pakket aanvragen:

Akkoord?

6 + 15 =

Veelgestelde vragen.