Klant cases

Enkele afgeronde opdrachten ter inspiratie.

Nieuwste websites

Bekijk hieronder zes voorbeelden van nieuwe websites, die recent zijn opgeleverd door onze webdesigners.

Rijschool Moto-City

Van Dorp Bouwgroep

Zorgbureau Lima Fermino

Zorgbureau Lima Fermino

Justkar Sealing Company

Online marketing

Bekijk hieronder drie voorbeelden van klantcases op het gebied van online marketing.

Horrenstunter

Horrenstunter

Sinds het begin van 2023 hebben we met grote inzet gewerkt aan het versterken van de online aanwezigheid van Horrenstunter door slimme SEO-strategieën. Als marktleider in op-maat-gemaakte horren, streefde Horrenstunter ernaar online even indrukwekkend te zijn als hun producten. Samen hebben we deze visie omgezet in meetbare groei, door SEO en conversie-optimalisatie volledig te benutten. Dit heeft geleid tot aanzienlijk meer organisch websiteverkeer, waardoor hun producten een breder publiek bereiken.

Meer organisch verkeer
Flinke stijging in omzet
Verlengde samenwerking
Artz Medical

Artz Medical

Inmiddels zijn wij al meer dan een jaar met veel toewijding aan het werk om de online aanwezigheid van Artz Medical, door een combinatie van SEO-methoden en advertentiecampagnes, te vergroten. Vervolgens zijn wij in gaan zetten op (data-gedreven) aanpassingen en toevoegingen binnen de website, wat heeft geleidt tot een hogere kwantiteit en kwaliteit van het website verkeer. Het voordeel bij deze case was dat wij ook de website mochten bouwen en daarmee een goed UX-ontwerp konden realiseren.

30+ pagina 1-posities
Flinke stijging in webverkeer
Verlengde samenwerking
Duraflow

Duraflow

Onze inspanningen van de afgelopen maanden hebben de online aanwezigheid van Duraflow getransformeerd. We beheren doelgerichte Google Ads-campagnes voor meer verkeer en conversies, optimaliseren de zoekmachine zichtbaarheid voor groeiend organisch verkeer en creëren een boeiende social media aanwezigheid om het merk dichter bij het publiek te brengen. Deze gecombineerde strategie heeft Duraflow geholpen om online succes te behalen en om hun marktpositie flink te versterken.

Halvering van kosten per klik
Meer organisch verkeer
Verlengde samenwerking

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign