SEO voor MKB

Organische topposities voor omzetgroei.

SEO voor MKB

Wil jij SEO voor MKB inzetten en wil je hiervoor een ervaren, maar betaalbare, partij inschakelen? Dan ben je bij Slim Besteed zeker aan het juiste adres! Vanuit ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel helpen wij diverse bedrijven verder met hun organische groei in zoekmachines.

SEO (Search Engine Optimization) is tegenwoordig een van de meest belangrijke aspecten van online marketing. Het is daarom ook niet vreemd dat steeds meer MKB-bedrijven hun online vindbaarheid willen verbeteren door SEO in te zetten. Maar het kan lastig zijn om zelf een effectieve SEO-strategie te bedenken en uit te voeren, vooral als je niet over de nodige kennis en ervaring beschikt. Daarom is het verstandig om hiervoor een ervaren, maar betaalbare, partij in te schakelen. En bij Slim Besteed ben je daarvoor aan het juiste adres!

Liever eerst kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 360 2389 of mail naar info@slimbesteed.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum en tijdstip af te stemmen voor een afspraak.

SEO voor MKB

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Zoekmachine optimalisatie bedrijven

Als jouw bedrijf zich online wilt ontwikkelen, ben je bij ons internet- en marketingbureau in Rotterdam aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar om je te helpen op het gebied van branding, marketing en webdesign, zodat jouw online aanwezigheid geoptimaliseerd wordt. Het is van groot belang om SEO in te zetten bij de ontwikkeling van je online strategie, zodat je op de lange termijn zichtbaar blijft in zoekmachines. Door hier vroeg mee te beginnen, kun je de vruchten ervan plukken in de toekomst.

We zien vaak dat bedrijven in eerste instantie kiezen om hun SEO teksten uit te besteden, wat een logische keuze is. Dit is immers een van de basiscomponenten om een organische toppositie te bereiken. Maar daarnaast zijn er nog andere belangrijke stappen nodig om een succesvolle groei te realiseren. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen met persoonlijk advies op maat.

Wij hechten veel waarde aan samenwerking, transparantie en professionaliteit. Deze drie pijlers vormen de basis van onze werkwijze en zorgen ervoor dat wij onze klanten altijd de beste resultaten kunnen bieden. Wij geloven namelijk dat het naleven van deze factoren gegarandeerd succes oplevert. Door onze kennis van zoekmachine optimalisatie te combineren met jouw kennis van de branche, gaan wij samen voor meer klanten uit het internet voor jouw bedrijf.

Als je kiest voor ons bureau, krijg je één vast contactpersoon. Zo hoef je je geen zorgen te maken over gemiste oproepen of onbeantwoorde e-mails. We zorgen ervoor dat we binnen 24 uur reageren en je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen. Daarnaast bieden we altijd een proefperiode aan voor onze diensten, zodat je zelf kunt ervaren hoe we te werk gaan en onze werkwijze kunt leren kennen.

Maandelijks v.a.

€375,-

Nu aanvragen

Zoekwoordanalyse

Content marketing

Linkbuilding

Structured data

Meer conversies

...en nog veel meer!

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Even kletsen?

Wij werken aan jouw SEO voor MKB vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.