SEO Rotterdam

Een professionele website met slechts enkele bezoekers levert natuurlijk geen leads op. Wij boosten jouw website verkeer door organische topposities te veroveren. Altijd gedreven door data en gericht op impact.

30+ bedrijven geholpen

Maandelijkse rapportage

150+ topposities behaald

Zoekmachine optimalisatie

Wij zijn Slim Besteed: dé partij voor jouw SEO Rotterdam. Vanuit ons kantoor, dat vlakbij de Van Brienenoordbrug gelegen is, hebben wij al meerdere organisaties verder mogen helpen met hun organische vindbaarheid. Altijd met volledige transparantie in de resultaten.

De inzet van zoekmachine optimalisatie kan jouw bedrijfsomzet een flinke boost geven. Op basis van een data-gedreven kansanalyse adviseren wij jou graag over de belangrijkste zoektermen voor jouw website en de benodigde werkzaamheden. Hogere posities in Google, meer relevant websiteverkeer en daardoor een hoger aantal conversies. Geen kosten-per-klik en daarmee een toekomstbestendig verkoopkanaal. Klinkt goed, toch?

Hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten? Door net even een paar stappen extra te zetten. Wij kijken dus niet alleen naar het genereren van meer websiteverkeer, maar juist ook naar de acties die zij ondernemen op jouw website. Kortom: jouw bezoekers omzetten naar betalende klanten.

Zoekwoordtargeting met impact

3 maanden proefdraaien

100% tevredenheidsgarantie

Maandelijks v.a.

€375,-

Nu aanvragen

Zoekwoordanalyse

Technische audit

Content marketing

Linkbuilding

Structured data

Meer conversies

...en nog veel meer!

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

SEO Rotterdam

Onze werkwijze? Niet lullen, maar poetsen!

Als échte Rotterdammers hanteren wij altijd drie vaste pijlers in onze werkwijze: samenwerking, transparantie en professionaliteit. Wij geloven dat een naleving van deze drie factoren gegarandeerd succes oplevert. Met jouw kennis van de branche en onze kennis van zoekmachine optimalisatie gaan wij samen voor meer klanten uit het internet voor jouw bedrijf.

Profiteer van een bureau waar je één vast contactpersoon krijgt. Gemiste oproepen zonder teruggebeld te worden, onbeantwoorde mailtjes – bij ons zal het niet voorkomen. Gegarandeerd reactie binnen 24 uur en altijd welkom bij ons op kantoor. Bovendien hanteren wij altijd een proefperiode voor onze diensten, zodat je kennis kunt maken met onze aanpak.

Uitgelichte diensten

De kans dat je eerder een slechte ervaring hebt gehad met een SEO bureau Rotterdam is tegenwoordig helaas erg groot. Vaak beschikken deze bureaus namelijk slechts over kennis van een klein onderdeel binnen de zoekmachine optimalisatie. Wij hebben van dit marketingkanaal echter onze passie gemaakt en kunnen jou er daarom alles over vertellen. Hieronder kun je meer lezen over enkele specifieke onderwerpen!

Local SEO

Regio

Local SEO

Een maximale zichtbaarheid in Google voor de doelgroep uit jouw regio. Wij maken gebruik van de beste technieken en strategieën, waaronder de inzet van Google Mijn Bedrijf.

Technical SEO

Techniek

Technische SEO

Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor het algoritme van Google om jouw website te begrijpen. Denk aan optimale laadtijden en verwerking van structured data.

Linkbuilding

Links

Relevante linkbuilding

Het plaatsen van de beste backlinks naar jouw website. Zo ga jij voor een hogere Domain Authority (DA) en Page Authority (PA), zodat je een online autoriteit binnen jouw branche krijgt.

Zichtbaar worden in jouw regio? Ga voor local SEO!

Local SEO is een belangrijk onderdeel van zoekmachinemarketing om bedrijven te helpen meer online bezoekers te krijgen door lokale zoekopdrachten. Door de juiste technieken toe te passen, kunnen bedrijven hun positie in de zoekresultaten verbeteren, waardoor het aantal bezoekers en klanten toeneemt.

De belangrijkste technieken die worden gebruikt voor lokale SEO zijn: het optimaliseren van websites voor lokale zoekwoorden, het vermelden van bedrijven in lokale lijsten zoals Google Mijn Bedrijf en Yelp, het maken van lokale content die relevant is voor uw bedrijf en het gebruikmaken van locatiegebaseerde advertenties. Door deze technieken te begrijpen en de juiste content te maken, kunnen bedrijven hun lokale online aanwezigheid versterken en hun kansen op meer bezoekers en klanten vergroten.

Zorg voor een goede technische gezondheid van jouw website

Technische SEO is het optimaliseren van je website om ervoor te zorgen dat deze goed wordt gevonden door zoekmachines. Het is een brede term die voor verschillende doelen kan worden gebruikt, zoals het verbeteren van de vindbaarheid van je website door bepaalde stappen te ondernemen. De technische SEO-aspecten van een website kunnen variëren van het optimaliseren van de inhoud en structuur van de website tot aan het verbeteren van de conversies en de bezoekerservaring.

Informatie die gevonden wordt op internet door middel van zoekopdrachten en bezoekers die je website bezoeken moeten in overeenstemming zijn met hoe Google denkt over jouw bedrijf of product. Dit betekent dat je bedrijf eerlijk en relevant moet zijn over hetgeen wat je levert of verkoopt. Op deze manier krijg je een eerlijke SERP (Search Engine Result Page).

Veelgestelde vragen

Hiernaast kun je enkele veelgestelde vragen van onze bezoekers terugvinden. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op door hier te klikken.

\

Krijg een vast contactpersoon

Geen wisselende teams, maar gewoon één iemand die al jouw vragen beantwoordt. Wel zo makkelijk, toch?

Antwoord binnen 24 uur

Gemiste oproepen, onbeantwoorde mailtjes. Bij ons zal het niet snel gebeuren. Gegarandeerd reactie in 24 uur.