Uw nummer 1-bureau voor zoekmachine optimalisatie

SEO Rotterdam

Profiteer van kwalitatieve SEO-diensten door een lokale partij. Denk aan on-page optimalisatie, local SEO, structured data en nog veel meer.

Resultaten komen in een rapportage

Beter vindbaar al vanaf €190,00 per maand

Meer dan 150 behaalde topposities

Actief in SEO Rotterdam.

Zoekt u naar een specialistische partij om uw SEO Rotterdam en omgeving uit te besteden? Dan bent u bij Slim Besteed zeker aan het juiste adres! Op basis van jarenlange ervaring (lees: 150+ topposities behaald) kunnen wij u voorzien van hoogwaardige, effectieve werkzaamheden. Transparantie in de resultaten staat hierbij altijd voorop, zodat u precies weet waarvoor u ons betaalt.

Duidelijke taal, persoonlijk contact en een maatwerk groeiplan. Dat zijn enkele aspecten die wij altijd in onze dienstverlening terug laten komen. Profiteer direct van onze voordelen!

SEO Rotterdam

Zoekmachine optimalisatie? Effectief en betaalbaar!

Als marketingbureau Rotterdam (en omliggende plaatsen) kunnen wij u voorzien van online groei. Of het nu gaat om korte termijn impact via social media óf om lange termijn groei in zoekmachines; wij hebben alle kennis in huis.

Het inzetten van zoekmachine optimalisatie Rotterdam en omgeving bestaat uit diverse mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan content creatie (blogs/landingspagina’s), website optimalisatie en het opbouwen van een linknetwerk.

Kennismaken? Plan direct een afspraak in!

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden, als zoekmachine optimalisatie bureau, voor uw SEO diensten in regio Rotterdam? Leuk! Voordat wij in gesprek gaan over een samenwerking maken wij graag kennis met u en uw onderneming. Zo krijgen wij een goed beeld bij uw doelstellingen en ontstaan er vaak automatisch al enkele plannen vanuit onze expertise.

Vul gerust even het afspraakformulier op onze website in of kom direct telefonisch met ons in contact.

Profiteer van verrassend lage tarieven.

Onze SEO Rotterdam = niet lullen, maar poetsen.

Als SEO bureau Rotterdam zijn wij actief voor een breed palet aan ondernemers. Vaak zijn wij werkzaam in SEO voor MKB, maar daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden voor enkele zelfstandigen. 

Onze klanten zijn veelal gevestigd in regio Rotterdam, de Drechtsteden en de Hoeksche Waard. Geïnteresseerd in onze dienstverlening, maar valt u buiten deze omgeving? Twijfel dan niet om even in contact met ons te komen.

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam

Mooie resultaten én betaalbaar; dat zie je maar zelden.

Robert Maundrell, Maumo International B.V.

Lokaal gevonden worden? Ga voor local SEO!

Local SEO is een belangrijk onderdeel van zoekmachinemarketing om bedrijven te helpen meer online bezoekers te krijgen door lokale zoekopdrachten. Door de juiste technieken toe te passen, kunnen bedrijven hun positie in de zoekresultaten verbeteren, waardoor het aantal bezoekers en klanten toeneemt.

De belangrijkste technieken die worden gebruikt voor lokale SEO zijn: het optimaliseren van websites voor lokale zoekwoorden, het vermelden van bedrijven in lokale lijsten zoals Google Mijn Bedrijf en Yelp, het maken van lokale content die relevant is voor uw bedrijf en het gebruikmaken van locatiegebaseerde advertenties. Door deze technieken te begrijpen en de juiste content te maken, kunnen bedrijven hun lokale online aanwezigheid versterken en hun kansen op meer bezoekers en klanten vergroten.

Zorg voor een gezonde website!

Website gezondheid heeft een grote invloed op SEO omdat het de kwaliteit van uw website bepaalt en het beïnvloedt hoe goed of slecht uw website zal ranken. Als uw website technisch gezond is, zal deze beter ranken in zoekmachines. Om de technische gezondheid van uw website te verbeteren, moet u de volgende punten in overweging nemen:

 

1. Page speed

Uw website moet snel en responsief zijn. Google geeft websites die snel laden een betere ranking dan sites die traag laden.

 

2. On-page SEO

U moet ervoor zorgen dat uw on-page SEO-elementen zoals meta-tags, titels, en inhoud geoptimaliseerd zijn om de ranking te verbeteren.

 

3. Gebruiksvriendelijkheid op mobiel

Uw website moet mobielvriendelijk zijn om te voldoen aan Google’s criteria voor goede ranking.

 

4. Structuur en navigatie

Uw website moet een goede navigatie hebben en de structuur moet zo eenvoudig en logisch mogelijk zijn.

 

5. Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO en het kan uw ranking positief beïnvloeden als het goed wordt gedaan.

 

6. Veiligheid

Uw website moet beveiligd zijn met HTTPS om ervoor te zorgen dat uw bezoekers veilig zijn op uw website. Bij voorkeur ook zorgen voor een SSL-certificering voor uw domein.

 

Wanneer u al deze elementen correct implementeert, dan zal uw website beter ranken in zoekmachines en zal u meer verkeer naar uw website genereren. Moeilijke termen? Begrijpelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen.