Website bouwer Rotterdam

Lightweight WordPress websites (SEO-proof)
Pakketten bekijkenPortfolio

Vier stappen naar eennieuwe website

w

Kennismaking

Wij starten het traject van webdesign altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat we een goed beeld krijgen bij uw wensen.

i

Overeenkomst

Nu wij een goed beeld hebben bij uw wensen en de benodigdheden in uren (en tools) kunnen wij u een passend prijsvoorstel doen.

Bouw & Feedback

Leuk, we gaan samenwerken! Wij gaan keihard aan de slag met uw website en proberen deze naar wens te maken. Inclusief diverse feedbackrondes.

Livegang

Pas als beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat zorgen wij ervoor dat de website live kan gaan op het gewenste domein en delen wij dit via social media.

WordPress website bouwer Rotterdam

Website bouwer Rotterdam – dat is de rol van Slim Besteed voor diverse bedrijven. Of het nu gaat om een onepager óf om een website van 10+ pagina’s: wij kunnen jou verder helpen! Werkzaam vanuit ons kantoor in Ridderkerk voorzien wij meerdere bedrijven uit regio Rotterdam en Breda van hun webdesign (en vervolgens ook hun online marketing).

Wij zijn dus niet alleen actief in webdesign, maar ook in online marketing. Zo ben je ervan verzekerd dat er één partij aan jouw totale online zichtbaarheid kan werken. Hoogstwaarschijnlijk heb jij ons namelijk zelf ook in een zoekmachine als Google gevonden.

Website bouwer Rotterdam

Website laten maken in Rotterdam? Ga voor 100% tevredenheidsgarantie.

Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werkt samen aan een website die aan jouw behoeften voldoet en jouw verwachtingen overtreft. We beginnen altijd met de basis: wat wilt u bereiken? Welke functies heeft u nodig? Welke kleuren vindt u mooi? We stellen vragen totdat we alle informatie hebben die we nodig hebben en dan gaan we direct aan de slag.

Wij gebruiken WordPress als het CMS van onze keuze, vanwege het gebruiksgemak, de schone interface en de hoge conversiesnelheid. Het is ook zeer schaalbaar – je kunt naar behoefte pagina’s toevoegen of verwijderen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de gevolgen voor de rest van jouw site.

Zodra alles draait, helpen wij jou (optioneel) verder met het opzetten van een marketingcampagne, zodat je kunt beginnen met het verzamelen van nieuwe leads of verkopen. Denk bijvoorbeeld aan SEO in Rotterdam.

Kom langs voor jouw nieuwe website!

Ga jij ook voor een professionele website bouwer Rotterdam? Maak dan direct een afspraak met een van onze specialisten, zodat zij op maat met jou mee kunnen kijken. Voor andere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Hopelijk snel tot ziens bij ons op kantoor!