Social media bureau Rotterdam

Jouw merk dagelijks zichtbaar maken voor de doelgroep

Scroll verder

3

Templates

Zelf jouw social media beheren met door-ons ontwikkelde templates? Wij maken lay-outs die zorgen voor merkopbouw.

Content creatie

Wij gaan o.b.v. een gericht plan van aanpak content creëren om de gewenste doelstelling voor jouw socials te behalen.

Advertenties

Wil je jouw bereik snel vergroten? Dan gaan wij aan de slag met advertenties in jouw meest-relevante kanalen.

Social media bureau Rotterdam

Merkopbouw via social media

Ben je op zoek naar een social media bureau Rotterdam? Zoek niet verder en zorg dat jouw budget Slim Besteed is!

Het is iets wat tegenwoordig vrijwel iedereen gebruikt: social media. Niet alleen in Nederland, maar internationaal is het een dagelijkse bezigheid van vele mensen. Als bedrijf is het dus een belangrijk kanaal om jouw doelgroep actief te laten herinneren aan jouw merk. Concreet kan het leiden tot meer betrokkenheid bij jouw bedrijf en zelfs tot een hogere omzet. Zeker voor de bedrijven die direct aan de consument verkopen kan het bijdragen aan een flinke omzetstijging.

Als online marketingbureau in Rotterdam helpen wij diverse bedrijven verder met hun socials. Direct weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan naar 010 360 23 89 of stuur een e-mail.

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Bedrijfsvoering op social media

In de moderne zakenwereld is het gebruik van social media een belangrijke factor voor bedrijven om te overleven en te groeien. Naast het vergroten van de naamsbekendheid en het opbouwen van klantenbinding, biedt social media ook de mogelijkheid om gerichte marketingcampagnes te voeren en meer inzicht te krijgen in de markt.

Bedrijven kunnen hun online aanwezigheid versterken door actief te zijn op social media en door middel van effectieve social media strategieën kunnen zij hun conversies verhogen en hun bedrijfsdoelstellingen bereiken. Kortom, het gebruik van social media is een essentieel onderdeel geworden voor bedrijven om te concurreren en te groeien in de digitale wereld.

Wij, als echte Rotterdammers, hanteren altijd drie vaste pijlers in onze werkwijze, namelijk samenwerking, transparantie en professionaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat naleving van deze drie factoren gegarandeerd succes oplevert. Samen met jouw kennis van de branche en onze expertise in social media marketing, streven we naar meer klanten voor jouw bedrijf via bekende sociale platformen.

Maandelijks v.a.

€375,-

Nu aanvragen

Templates

Content creatie

Social advertising

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Bak koffie drinken?

Als social media bureau Rotterdam zijn wij gevestigd aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel, dat in de buurt van de Van Brienenoordbrug ligt. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.