SEO teksten

Uw nr. 1 bureau voor kwalitatieve SEO teksten tegen scherpe tarieven.

SEO teksten laten schrijven.

Wilt u gebruik maken van SEO teksten op uw website? Begrijpelijk! Het zorgt namelijk voor een toekomstbestendige zichtbaarheid. Via deze weg bent u waarschijnlijk zelfs op deze pagina terechtgekomen. Vele ondernemers onderschatten echter de kunst van SEO schrijven. Er komt namelijk enorm veel kijken bij het schrijven van een pakkende, maar geoptimaliseerde, tekst. 

Op deze pagina geven wij u enkele tips om zelf aan de slag te gaan met SEO teksten schrijven. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw SEO teksten laten schrijven door onze specialist voor (ongekend) scherpe tarieven.

SEO teksten

SEO teksten schrijven? Wij vertellen u meer!

De eerste stap voor het schrijven van een goede SEO tekst is het uitvoeren van een zoekwoordanalyse. Het is namelijk erg belangrijk dat u van tevoren weet waar uw doelgroep precies naar zoekt in zoekmachines zoals Google.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor een betrouwbare zoekwoordanalyse. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf op zoek gaan naar zoektermen, die gelinkt zijn aan uw producten of diensten. Hierbij stellen zoekmachines vaak al verwante zoektermen voor, die u vervolgens ook mee kunt nemen voor uw teksten. Daarnaast zijn er ook geautomatiseerde systemen voor een zoekwoordanalyse, maar vaak zijn deze betaald. Wij raden zelf altijd de (gratis) Google Zoekwoordplanner aan.

Zoekwoordanalyse gedaan? Start met schrijven!

Heeft u relevante zoekwoorden voor uw branche in kaart kunnen brengen? Dan kunt u gaan starten met SEO teksten schrijven! Kies hiervoor één specifiek zoekwoord waar u optimaal op wilt gaan scoren.

Het is erg belangrijk dat dit specifieke zoekwoord meerdere keren terugkomt op uw webpagina. Hierbij staat altijd voorop dat het woord bovenin de pagina als een H1 moet staan, zodat Google het zoekwoord snel kan herkennen en uw pagina kan gaan positioneren. Wij raden onze klanten altijd aan om het zoekwoord in totaal circa 4 keer terug te laten komen op uw webpagina.

Klaar met SEO schrijven? Start met ontwerpen!

Natuurlijk gebruikt u de webpagina niet alleen voor SEO schrijven. Het is namelijk ook belangrijk dat bezoekers van deze pagina daadwerkelijk een actie uitvoeren en klant willen worden van uw bedrijf.

Naast een goed leesbare tekst is het daarom ook belangrijk dat het pad voor website bezoekers zo soepel en makkelijk mogelijk in elkaar steekt. Maak daarom gebruik van duidelijke actieknoppen op uw pagina, zodat bezoekers direct door kunnen navigeren naar de informatie die voor hun interessant is.

SEO teksten laten schrijven? Kies voor Slim Besteed.

Natuurlijk blijft het schrijven van SEO teksten een vak apart. Vele ondernemers kiezen daarom ook voor SEO teksten uitbesteden. Hiermee profiteert u van jarenlange ervaring en een optimale basis voor uw webpagina’s.

Bij Slim Besteed kunt u uw SEO teksten laten schrijven voor scherpe tarieven. Wacht niet en kom direct in contact met een van onze specialisten. Wij maken graag een passend prijsvoorstel voor uw situatie.

SEO teksten laten schrijven

Mooie resultaten én betaalbaar; dat zie je maar zelden.

Robert Maundrell, Maumo International B.V.

Veelgestelde vragen.