Over ons

Alles over wie wij zijn en wat wij doen.

Digitaal bureau

Het digitaliseren van de wereld is niet langer een optie, maar een noodzakelijke stap voor organisaties die willen blijven concurreren in de hedendaagse markt. Met de toenemende afhankelijkheid van technologie is het belangrijker dan ooit om te zorgen dat jouw bedrijfsvoering volledig gedigitaliseerd is, om zo jouw doelgroep te bereiken en te betrekken.

Vaak beschikken organisaties niet over alle benodigde digitale vaardigheden om deze overgang te kunnen maken. Daarom is het verstandig om jouw digitale bedrijfsvoering uit te besteden aan een ervaren bureau dat bekend is met de nieuwste technologieën. Als digitaal bureau in Rotterdam verbeteren wij jouw online aanwezigheid en helpen wij jou graag verder met websitebouw en digitale marketing. Altijd met volledige transparantie en eerlijk advies.

Internetbureau Rotterdam
Kantoorruimte

Waar zitten wij?

Slim Besteed is gevestigd aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel, wat vlakbij de Van Brienenoordbrug in Rotterdam gelegen is. Je vindt onze kantoorruimte terug op de 4e verdieping. Het gebouw is vrij makkelijk te herkennen door het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Het is daarnaast ook mogelijk om gratis te parkeren langs de weg.

Je kunt ons kantoor makkelijk bereiken per auto, maar het is ook mogelijk om het openbaar vervoer te pakken. Er rijdt namelijk vanaf de Kralingse Zoom (te bereiken per bus of metro) een onbemande Parkshuttle richting het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.

Wie zijn wij?

Bekijk hieronder de specialisten uit ons team. Wil je graag solliciteren bij Slim Besteed? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Christian Francke

Christian Francke

Gespecialiseerd in:

 • Webdesign
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Content marketing
Nick van 't Schip

Nick van ’t Schip

Gespecialiseerd in:

 • Webdesign
 • Zoekmachine advertenties
 • Social advertising
Laurens Hofman

Laurens Hofman

Gespecialiseerd in:

 • Copywriting
 • Online marketing
 • Sales
Nick van 't Schip

Kimberley van Veen

Gespecialiseerd in:

 • Content marketing
 • Allround design
 • Copywriting

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign