Webdesign Sliedrecht

Website laten maken? Wij zijn jouw expert!

Webdesign Sliedrecht

Als je op zoek bent naar webdesign Sliedrecht, dan ben je bij Slim Besteed aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreide ervaring in het maken van professionele websites voor bedrijven in regio Rotterdam, Drechtsteden en de Hoeksche Waard.

Onze webdesigners staan klaar om jouw bedrijf te helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw merk en visie. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige website of een complexe webshop; wij zorgen ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk, snel en aantrekkelijk is voor jouw klanten.

Wil je de mogelijkheden voor jouw website bespreken? Wij bouwen een volledige website al vanaf €749,- eenmalig. Wil je slechts een visitekaartje op één pagina? Dat is al mogelijk vanaf €449! Start direct jouw project via onderstaande knop en ontvang een vrijblijvende offerte.

Website laten maken Sliedrecht

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Website laten maken Sliedrecht?

Onze designers werken met WordPress: een contentmanagementsysteem (CMS) met talloze mogelijkheden. Binnen dit systeem maken we gebruik van diverse tools, thema’s en plug-ins om jouw nieuwe website interactief, responsief en supersnel te maken. Deze gebruiksvriendelijkheid, in combinatie met een conversiegericht webdesign, zorgt ervoor dat de kans groter is dat bezoekers een conversieactie gaan verrichten.

Daarnaast is het ook heel eenvoudig om aanpassingen en toevoegingen te doen in WordPress. Zo hoef je in de toekomst geen extra kosten te maken voor modules die je misschien later nodig hebt. Dat is wel zo prettig, toch? Neem direct contact op met ons team voor een website laten maken Sliedrecht.

Bij Slim Besteed kun je niet alleen terecht voor webdesign, maar ook voor hosting en domeinnaamregistratie. We nemen je graag alle zorgen uit handen bij het aanvragen van hosting, het instellen van e-mail en nog veel meer. Bovendien kun je jouw website uitbreiden met diverse modules, zoals een calculator, webshop of vertaalmodule. Wil je na het opleveren van de nieuwe website aan de slag met online marketing? We helpen je ook hiermee graag verder! Van betaalde advertentiecampagnes tot zoekmachine optimalisatie en social media.

Een groot voordeel van onze service is dat je één vast contactpersoon krijgt. Hierdoor ben je verzekerd van snelle reacties, geen onbeantwoorde telefoontjes of e-mails en krijg je professioneel advies op maat. We garanderen dat we binnen 24 uur zullen reageren en je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen.

Eenmalig vanaf

€749,-

Nu aanvragen

Onbeperkte pagina's

Onbeperkte revisies

Nieuwste modules

Beveiligd met SSL

Gebouwd in WordPress

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Kom gerust langs!

Wij werken aan jouw webdesign Sliedrecht vanuit ons kantoor aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat herkenbaar is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom, die bereikbaar is per bus of metro, rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.