Webdesign Ridderkerk

All-in pakket voor een website laten maken
Pakketten bekijkenPortfolio

Vier stappen naar eennieuwe website

w

Kennismaking

Wij starten het traject van webdesign altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat we een goed beeld krijgen bij uw wensen.

i

Overeenkomst

Nu wij een goed beeld hebben bij uw wensen en de benodigdheden in uren (en tools) kunnen wij u een passend prijsvoorstel doen.

Bouw & Feedback

Leuk, we gaan samenwerken! Wij gaan keihard aan de slag met uw website en proberen deze naar wens te maken. Inclusief diverse feedbackrondes.

Livegang

Pas als beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat zorgen wij ervoor dat de website live kan gaan op het gewenste domein en delen wij dit via social media.

Website laten maken in Ridderkerk

Webdesign Ridderkerk en omstreken gezocht? Het team van Slim Besteed staat direct voor u klaar! Onze WordPress-specialisten beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van creatieve en responsieve websites. Daarnaast hebben wij meerdere klanten ook kunnen voorzien van een prachtige webshop. Binnen slechts drie weken live met uw nieuwe website? Bij Slim Besteed kan het!

Kunnen wij u verder helpen in een nieuwe website laten maken Ridderkerk? Maak dan direct een afspraak met onze specialist! Wij zetten het kopje koffie of thee alvast klaar en denken graag mee in de mogelijkheden voor uw wensen.

Webdesign Ridderkerk

Website met domein, hosting en mailing

Slim Besteed is voornamelijk actief in de omgeving van Rotterdam, de Hoeksche Waard en Barendrecht. Website laten maken Ridderkerk? Voordat wij aan de slag gaan met het bouwen van een nieuwe, betaalbare website brengen wij altijd eerst de wensen van onze klanten in kaart. Vervolgens starten wij het bouwproces en geven wij tussentijds een mogelijkheid voor feedback. Na het verwerken van deze feedback zorgen wij voor een snelle livegang.

Wij zetten graag een extra stapje voor onze klanten. Na het opleveren van de website kunnen wij u daarom ook verder helpen met uw (online) marketing. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan advertentiecampagnes, zoekmachine optimalisatie én het overnemen van uw social media-accounts.

Specialist in Webdesign Ridderkerk

Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden voor uw website laten maken Ridderkerk? Vraag direct een afspraak via onze website aan óf neem (telefonisch) contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met webdesign Ridderkerk!