Webdesign Ridderkerk

Website laten maken? Wij zijn jouw partner!

Webdesign Ridderkerk

Webdesign Ridderkerk en omstreken gezocht? Het team van Slim Besteed staat direct voor jou klaar! Onze WordPress-specialisten beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van creatieve en responsieve websites. Daarnaast hebben wij meerdere klanten ook kunnen voorzien van een prachtige webshop. Binnen slechts drie weken live met jouw nieuwe website? Bij Slim Besteed kan het!

Kunnen wij jou verder helpen met een nieuwe website laten maken Ridderkerk? Vraag een gratis offerte aan of maak direct een afspraak met één van onze specialisten! Hiervoor kun je mailen naar info@slimbesteed.nl of direct bellen naar 010 360 23 89. Wij zullen spoedig reageren om een afspraak in te plannen!

SEO Dordrecht

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Website laten maken Ridderkerk

Slim Besteed is voornamelijk actief in de omgeving van Rotterdam, de Hoeksche Waard en Barendrecht. Wil jij een website laten maken in Ridderkerk? Voordat wij aan de slag gaan met het bouwen van een nieuwe, professionele website, brengen wij altijd eerst jouw wensen in kaart. Vervolgens starten wij het bouwproces en geven wij tussentijds een mogelijkheid voor feedback. Na het verwerken van deze feedback zorgen wij voor een snelle livegang.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de hosting en registratie van je domeinnaam. We ontzorgen jou dan van A tot Z bij het aanvragen van hosting, het instellen van e-mail en nog veel meer. Bovendien kun je de gewenste website uitbreiden met diverse modules, zoals een calculator, webshop of vertaalmodule.

Wij zetten graag een extra stapje voor onze klanten. Na het opleveren van de website kunnen wij jou daarom ook verder helpen met jouw (online) marketing activiteiten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan advertentiecampagnes, zoekmachine optimalisatie en het overnemen van jouw social media-accounts. Alles onder één dak is wel zo fijn, toch?

Een bijkomend voordeel van Slim Besteed is dat je één vast contactpersoon krijgt. Hierdoor ben je zeker van snelle reacties, geen onbeantwoorde telefoontjes of e-mails en krijg je professioneel advies op maat. We garanderen dat we binnen 24 uur zullen reageren en je bent daarnaast ook altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen.

Eenmalig vanaf

€749,-

Nu aanvragen

Onbeperkte pagina's

Onbeperkte revisies

Nieuwste modules

Beveiligd met SSL

Gebouwd in WordPress

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Bak koffie drinken?

Wij werken aan jouw webdesign Ridderkerk vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.