Webdesign Oud-Beijerland

Website laten maken? Wij zijn jouw digitaal bureau!

Webdesign Oud-Beijerland

Wil je een nieuw webdesign Oud-Beijerland voor jouw bedrijf? Jouw budget is bij ons zeker Slim Besteed! Onze webdesigners zijn experts op dit gebied en werken vanuit ons kantoor in regio Rotterdam aan een betere online zichtbaarheid van diverse ondernemingen. We hebben al meerdere bedrijven in de Hoeksche Waard voorzien van webdesign en online marketing, dus we kijken graag ook met jou mee naar de verschillende mogelijkheden.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot webdesign alleen; we zijn namelijk ook gespecialiseerd in online marketing. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat we jouw totale online zichtbaarheid kunnen verbeteren.

Wil je vrijblijvend jouw wensen met ons bespreken? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaande knop. Natuurlijk kun je ook altijd even een kijkje nemen naar onze afgeronde cases!

Website laten maken Oud-Beijerland

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Website laten maken Oud-Beijerland

Wanneer je jouw webdesign aan ons uitbesteedt, kun je direct profiteren van een nieuwe en moderne uitstraling voor jouw online bedrijf. We maken gebruik van de nieuwste modules, technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed functioneert aan de achterkant.

We bieden oplossingen voor zowel nieuwe als bestaande websites (in termen van huisstijl) en vinden altijd een passende oplossing voor jouw wensen. Het is belangrijk om te weten dat we al onze nieuwe websites bouwen met WordPress en onze webshops met WooCommerce. Dit is het meest toekomstbestendige CMS voor webdesign.

Bij Slim Besteed kun je terecht voor een volledige online aanwezigheid. Naast webdesign bieden we ook grafische vormgeving en online marketing aan. Zo kunnen we je helpen bij het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes en ander promotiemateriaal. En met onze online marketing diensten helpen we je om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines, social media en online advertenties.

We begrijpen dat goede communicatie cruciaal is voor een succesvolle samenwerking. Daarom krijg je bij ons een vast contactpersoon toegewezen. Jouw contactpersoon zal jouw project van begin tot eind begeleiden en fungeren als jouw aanspreekpunt bij eventuele vragen of opmerkingen. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op jouw berichten en we nodigen je graag uit om bij ons op kantoor langs te komen om de voortgang van jouw project te bespreken.

Eenmalig vanaf

€749,-

Nu aanvragen

Onbeperkte pagina's

Onbeperkte revisies

Nieuwste modules

Beveiligd met SSL

Gebouwd in WordPress

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Let’s meet!

Wij werken aan jouw webdesign Oud-Beijerland vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.