Webdesign Hoeksche Waard

Creatieve en responsieve WordPress websites
Pakketten bekijkenPortfolio

Vier stappen naar eennieuwe website

w

Kennismaking

Wij starten het traject van webdesign altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat we een goed beeld krijgen bij uw wensen.

i

Overeenkomst

Nu wij een goed beeld hebben bij uw wensen en de benodigdheden in uren (en tools) kunnen wij u een passend prijsvoorstel doen.

Bouw & Feedback

Leuk, we gaan samenwerken! Wij gaan keihard aan de slag met uw website en proberen deze naar wens te maken. Inclusief diverse feedbackrondes.

Livegang

Pas als beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat zorgen wij ervoor dat de website live kan gaan op het gewenste domein en delen wij dit via social media.

Website bouwen Hoeksche Waard.

Webdesign Hoeksche Waard – het is een absolute must-have voor iedere onderneming binnen deze omgeving. Is uw bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland, Numansdorp of een andere plaats binnen regio Hoeksche Waard én wilt u een (nieuwe) professionele website laten maken? Dan bent u bij Slim Besteed helemaal aan het juiste adres! Onze designers gaan al voor uw bedrijf aan de slag vanaf €700,00 (ex. BTW) eenmalig.

Benieuwd geworden naar de diverse mogelijkheden binnen ons aanbod? Bekijk dan gerust onze pakketten óf maak een afspraak met onze webdesigner voor advies op maat.

Webdesign Hoeksche Waard

Effectief webdesign Hoeksche Waard.

Onze designers bouwen in WordPress: een contentmanagementsysteem (CMS) waarin een enorme diversiteit aan mogelijkheden beschikbaar is. Binnen dit systeem maken wij weer gebruik van aangeschafte tools, thema’s en plug-ins. Op deze manier maken wij uw nieuwe website interactief, responsief en razendsnel.

Daarnaast is het ook gemakkelijk om in WordPress aanpassingen en toevoegingen te realiseren. Zo weet u zeker dat u in de toekomst niet een flink bedrag moet bijbetalen voor modules die u wellicht later nodig heeft. Wel zo fijn, toch? Bel direct met een designer om de mogelijkheden voor uw webdesign in Hoeksche Waard te bespreken.

Website laten maken Hoeksche Waard?

Natuurlijk is het begrijpelijk dat webdesign een vak apart is met moeilijke begrippen. Heeft u nog enkele vragen vooraf? Kies dan voor één van onze contactmogelijkheden voor een passend antwoord bij uw vraagstuk.

Bekijk ook: Webdesign, Webdesign Barendrecht, Webdesign Ridderkerk en Webdesigner Dordrecht.

Veelgestelde vragen.