Webdesign Hoeksche Waard

Website laten maken? Wij zijn jouw ervaren webbureau!

Webdesign Hoeksche Waard

Ben jij een ondernemer gevestigd in de Hoeksche Waard en op zoek naar een professionele website? Dan is webdesign Hoeksche Waard een absolute must-have voor jou! Bij Slim Besteed helpen we je graag met het maken van een nieuwe website of het upgraden van je huidige website. Onze designers gaan al voor jouw bedrijf aan de slag vanaf €749,- eenmalig. Wil je een simpel visitekaartje? Dat is al mogelijk vanaf €449!

Wil je meer informatie over onze tarieven of ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Lees dan gerust even verder of neem direct contact op met één van onze webdesigners voor advies op maat. We staan altijd klaar om jou te helpen en te adviseren over de beste opties voor jouw bedrijf.

Website laten maken Hoeksche Waard

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Website laten maken Hoeksche Waard

Onze designers maken gebruik van WordPress voor het bouwen van jouw website, wat een contentmanagementsysteem (CMS) is met talloze mogelijkheden. Binnen dit systeem gebruiken wij verschillende tools, thema’s en plug-ins om jouw nieuwe website interactief, responsief en razendsnel te maken.

Bovendien kun je in WordPress gemakkelijk aanpassingen en toevoegingen doen. Dit betekent dat je in de toekomst geen grote bedragen hoeft bij te betalen voor modules die je later misschien nodig hebt. Dat is toch prettig? Neem direct contact op met een van onze designers voor een website laten maken Hoeksche Waard.

Bij Slim Besteed vinden we het belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen en daarom gaan wij graag een stapje verder dan alleen het opleveren van de website. Onze expertise ligt namelijk niet alleen bij webdesign, maar ook bij online marketing. Hierbij kun je denken aan verschillende activiteiten zoals het opzetten van advertentiecampagnes, het optimaliseren van zoekmachine resultaten en het beheren van jouw social media-accounts. En het mooie is, dit alles kan onder één dak worden geregeld.

Een groot voordeel van onze dienstverlening is dat je één vast contactpersoon krijgt toegewezen. Dit zorgt voor snelle reacties op jouw vragen en verzoeken en zorgt ervoor dat er geen onbeantwoorde telefoontjes of e-mails zijn. Bovendien kun je rekenen op professioneel advies op maat. Bij Slim Besteed begrijpen we dat jouw tijd waardevol is en daarom garanderen we dat we binnen 24 uur zullen reageren op jouw vragen en verzoeken. Mocht je liever persoonlijk met ons in gesprek gaan, dan ben je natuurlijk altijd welkom op ons kantoor.

Eenmalig vanaf

€749,-

Nu aanvragen

Onbeperkte pagina's

Onbeperkte revisies

Nieuwste modules

Beveiligd met SSL

Gebouwd in WordPress

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Meer informatie?

Wij werken aan jouw webdesign Hoeksche Waard vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.