Webdesign Delft

Nieuwe website laten maken? Wij zijn jouw partner!

Webdesign Delft

Nieuwe website laten maken en daarom op zoek naar een specialist in webdesign Delft en omgeving? Dan ben je bij Slim Besteed aan het goede adres! Ons team van ervaren WordPress-specialisten heeft zich de afgelopen jaren gericht op het ontwerpen van creatieve en effectieve websites voor bedrijven in regio Delft. Wij bieden snelle laadtijden, op-maat-gemaakte ontwerpen en de nieuwste modules voor jouw website (of webshop).

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door scherpe tarieven aan te bieden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van ons werk. Wij zijn ervan overtuigd dat een professionele website niet duur hoeft te zijn en dat iedere ondernemer in Delft toegang moet hebben tot hoogwaardige webdesign services.

Wij leveren websites die onze klanten professioneel vertegenwoordigen. Klik op de onderstaande knoppen en ontdek zelf onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Laten we jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau tillen!

Webdesign Leiden

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Website laten maken Delft?

Ben je op zoek naar een professioneel webdesign bureau als partner voor jouw bedrijf? Zoek dan niet verder, want bij Slim Besteed hebben wij alles in huis voor een website laten maken Delft. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops die niet alleen mooi, maar ook responsief en goed-functionerend zijn.

Maar dat is nog niet alles! Wij bieden ook een uitgebreide dienstverlening aan, waarbij we naast webdesign ook expertise hebben in grafische vormgeving en online marketing. Onze WordPress-specialisten bouwen niet alleen een website die zoekmachinevriendelijk is, maar onze marketeers weten ook hoe ze deze moeten optimaliseren voor maximale resultaten. Dit alles onder één dak, zodat je na oplevering van jouw website niet verder hoeft te zoeken.

Ons ultieme doel is om jouw omzet te laten groeien via online kanalen. Daarom krijg je bij ons een vaste contactpersoon toegewezen die jouw project van begin tot eind begeleidt en alle vragen beantwoordt. Wij streven ernaar om binnen 4 uur te reageren op al jouw vragen en je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen. Wel zo makkelijk, toch? 😉

Eenmalig vanaf

€749,-

Nu aanvragen

Onbeperkte pagina's

Onbeperkte revisies

Nieuwste modules

Beveiligd met SSL

Gebouwd in WordPress

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Laten we afspreken!

Wij werken aan jouw webdesign Delft vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn. Uiteraard kunnen wij ook op locatie langskomen.