Webdesign Capelle aan den IJssel

Website laten maken? Wij zijn jouw professioneel webbureau!

Webdesign Capelle aan den IJssel

Ben jij gevestigd in Capelle aan den IJssel en op zoek naar een professionele website laten maken? Dan is webdesign Capelle aan den IJssel de absolute must-have voor jouw bedrijf! Bij Slim Besteed begrijpen we dat een aantrekkelijke en goed functionerende website van cruciaal belang is voor jouw online aanwezigheid en succes. Met een goede aanpak kan het jouw omzet zelfs een flinke boost geven.

Onze getalenteerde designers kunnen jouw bedrijf helpen om een nieuwe website te creëren die volledig aansluit bij jouw merkidentiteit en marketingdoelen. Of misschien ben je op zoek naar een upgrade van je huidige website om zo je online aanwezigheid te verbeteren. Onze professionals gaan al voor jouw bedrijf aan de slag vanaf eenmalig €749. Zelfs als je op zoek bent naar een eenvoudig visitekaartje (onepager), kunnen wij dat al voor jou realiseren vanaf slechts €449.

Direct een offerte ontvangen en/of kennismaken? Start jouw project door hier te klikken of bekijk eerst de nieuwste cases!

Website laten maken Capelle

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Website laten maken Capelle

Wil je een professionele en op-maat-gemaakte website laten maken Capelle, maar heb je niet duizenden euro’s aan budget? Slim Besteed biedt oplossing! We maken gebruik van WordPress, een contentmanagementsysteem (CMS) met talloze mogelijkheden, om jouw nieuwe website te bouwen. Onze designers gebruiken verschillende tools, thema’s en plug-ins om ervoor te zorgen dat jouw website interactief, responsief en razendsnel is. Het mooie van WordPress is dat je zelf eenvoudig aanpassingen en toevoegingen kunt doen aan je website, zonder dat je hiervoor grote bedragen hoeft te betalen voor modules die je later misschien nodig hebt.

Maar dat is nog niet alles. Naast webdesign bieden we ook online marketingdiensten aan, zoals het opzetten van advertentiecampagnes, het optimaliseren van zoekresultaten en het beheren van jouw social media-accounts. Alles onder één dak, voor jouw gemak.

Een ander groot voordeel van onze dienstverlening is dat je één vast contactpersoon krijgt toegewezen. Dit zorgt voor snelle reacties op jouw vragen en verzoeken en voorkomt dat er onbeantwoorde telefoontjes of e-mails zijn. Bovendien kun je rekenen op professioneel advies op maat.

Bij Slim Besteed weten we dat jouw tijd kostbaar is en daarom garanderen we dat we binnen 24 uur zullen reageren op jouw vragen en verzoeken. Wil je liever persoonlijk met ons spreken? Dan ben je van harte welkom op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Neem vandaag nog contact op met een van onze designers om een website te laten maken die voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Eenmalig vanaf

€749,-

Nu aanvragen

Onbeperkte pagina's

Onbeperkte revisies

Nieuwste modules

Beveiligd met SSL

Gebouwd in WordPress

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Kom eens buurten!

Wij werken aan jouw webdesign Capelle aan den IJssel vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.