Webdesign Breda

Website laten maken? Wij zijn jouw webbureau!

Webdesign Breda

Ben je op zoek naar uniek webdesign Breda voor jouw bedrijf? Zoek niet verder: je bent bij Slim Besteed aan het juiste adres! Onze webdesigners, werkzaam vanuit ons kantoor in regio Rotterdam, zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en webshops tegen concurrerende tarieven. Wij bedienen meerdere bedrijven in de regio van Rotterdam en Breda met onze webdesign en online marketingdiensten.

Naast webdesign zijn wij ook ervaren in online marketing. Dit betekent dat wij als één partij jouw totale online zichtbaarheid kunnen verbeteren. Wil je meer weten over onze diensten of jouw wensen bespreken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Mail naar info@slimbesteed.nl of bel direct naar 010 360 23 89. Wij zullen spoedig reageren om een afspraak in te plannen!

Website laten maken Breda

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Website laten maken Breda? Wij helpen!

Bij Slim Besteed staan we bekend om onze hoogwaardige en betrouwbare website ontwerp- en hostingdiensten. Wat ons uniek maakt, is onze combinatie van hands-on beheer en de nieuwste modules en technologieën. Hierdoor kunnen wij jou een snelle, flexibele, schaalbare en betaalbare dienst aanbieden.

We begrijpen dat jouw website jouw bedrijf moet onderscheiden van de concurrentie en een doelgericht doel moet hebben, zoals het genereren van leads of verkopen. Het moet ook een verhaal vertellen dat het makkelijkst te begrijpen is als je het met je eigen ogen ziet. Daarom nodigen we je uit om ons portfolio te bekijken. Hier vind je enkele voorbeelden van onze opgeleverde websites en krijg je een idee van wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Wil je meer dan alleen een website laten maken Breda? Bij Slim Besteed kun je rekenen op een veelzijdige dienstverlening. Naast webdesign hebben we ook ervaring in grafische vormgeving en online marketing. Onze gespecialiseerde WordPress-ontwikkelaars zorgen voor een zoekmachinevriendelijke website, waardoor onze marketeers het beste resultaat kunnen behalen. Bij ons vind je alles dus onder één dak.

Kies je voor ons bureau, dan krijg je een vast contactpersoon toegewezen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over gemiste oproepen of onbeantwoorde e-mails. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren en je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen.

Eenmalig vanaf

€749,-

Nu aanvragen

Onbeperkte pagina's

Onbeperkte revisies

Nieuwste modules

Beveiligd met SSL

Gebouwd in WordPress

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Samenwerken?

Wij werken aan jouw webdesign Breda vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.