Webdesign Breda

Zoekmachine vriendelijke WordPress websites
Pakketten bekijkenPortfolio

Vier stappen naar eennieuwe website

w

Kennismaking

Wij starten het traject van webdesign altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat we een goed beeld krijgen bij uw wensen.

i

Overeenkomst

Nu wij een goed beeld hebben bij uw wensen en de benodigdheden in uren (en tools) kunnen wij u een passend prijsvoorstel doen.

Bouw & Feedback

Leuk, we gaan samenwerken! Wij gaan keihard aan de slag met uw website en proberen deze naar wens te maken. Inclusief diverse feedbackrondes.

Livegang

Pas als beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat zorgen wij ervoor dat de website live kan gaan op het gewenste domein en delen wij dit via social media.

Website laten maken Breda

Webdesign Breda – wil je jouw bedrijf onderscheiden van jouw concurrenten? Je bent helemaal aan het juiste adres! Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in de bouw van unieke WordPress websites (en webshops) tegen scherpe prijzen. Werkzaam vanuit ons kantoor in Ridderkerk voorzien wij meerdere bedrijven uit regio Rotterdam en Breda van hun webdesign en online marketing.

Wij zijn dus niet alleen actief in webdesign, maar ook in online marketing. Zo ben je ervan verzekerd dat er één partij aan jouw totale online zichtbaarheid kan werken. Maak vrijblijvend een afspraak om jouw wensen door te nemen.

Webdesign Breda

Webdesign Breda: hoe helpen wij jou aan nieuwe klanten uit het internet?

Slim Besteed is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige en betrouwbare website ontwerp- en hostingdiensten. Door onze unieke combinatie van hands-on beheer en de nieuwste modules en technologieën kunnen wij een dienst aanbieden die snel, flexibel, schaalbaar en tegen een betaalbare prijs is.

Jouw website moet uniek zijn en een resultaatgericht doel dienen, namelijk het genereren van leads of verkopen. Het moet daarom ook een verhaal vertellen dat het makkelijkst te visualiseren is met je eigen ogen. Bezoek ons portfolio voor enkele voorbeelden van onze opgeleverde websites.

Laten we kennismaken!

Niuewsgierig geworden naar onze visie op jouw webdesign Breda? Maak dan direct een afspraak met een van onze specialisten, zodat zij op maat met jou mee kunnen kijken. Voor andere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Hopelijk snel tot ziens bij Slim Besteed!