Webdesign Barendrecht

Website laten maken? Wij zijn jouw specialist!

Webdesign Barendrecht

Ben je op zoek naar webdesign Barendrecht? Zoek niet verder! Wij garanderen dat jouw budget bij ons Slim Besteed wordt. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het bouwen van unieke websites en webshops tegen eerlijke prijzen. Vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel bedienen wij meerdere bedrijven in Barendrecht met hun webdesign en online marketing. Wil je een voorbeeld zien? Klik dan hier voor het project dat we hebben gedaan voor Bezorging Maasstad in Barendrecht.

Naast webdesign zijn we ook actief in online marketing. Hierdoor kunnen we jouw totale online zichtbaarheid verbeteren als één partij. Maak gerust een afspraak om jouw specifieke wensen te bespreken. Mail naar info@slimbesteed.nl of bel direct naar 010 360 23 89. Wij zullen spoedig reageren om een afspraak in te plannen!

SEO Dordrecht

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Website laten maken Barendrecht

Wij bouwen al onze websites en webshops in WordPress, wat het meest gebruikte systeem ter wereld is. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Als je na de oplevering van de website door Slim Besteed nog wijzigingen wilt laten aanbrengen, dan is dat geen probleem. De gewenste aanpassingen staan binnen enkele minuten online.

Wil je meer dan alleen een website laten maken Barendrecht? Slim Besteed heeft meerdere jaren ervaring in webdesign, maar kan je ook verder helpen met grafische vormgeving en (online) marketing. Onze WordPress-specialisten zorgen voor een zoekmachinevriendelijke website, zodat onze marketeers vervolgens optimaal kunnen presteren. Kortom: bij ons is alles onder één dak geregeld.

Wanneer je ons bureau kiest, krijg je één vast contactpersoon. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het missen van oproepen of onbeantwoorde e-mails. We garanderen dat we binnen 24 uur zullen reageren en je bent altijd welkom om bij ons op kantoor langs te komen.

Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons de hosting en registratie van domeinnaam te realiseren. Wij ontzorgen jou dan van A tot Z op het gebied van een hosting aanvragen, instellen van mailing en nog veel meer. Daarnaast kun je de gewenste website ook uitbreiden met een grote diversiteit van modules. Denk bijvoorbeeld aan een calculator, webshop- of vertaalmodule.

Eenmalig vanaf

€749,-

Nu aanvragen

Onbeperkte pagina's

Onbeperkte revisies

Nieuwste modules

Beveiligd met SSL

Gebouwd in WordPress

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Afspraak maken?

Wij werken aan jouw webdesign Barendrecht vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.