Webdesign Barendrecht

Geoptimaliseerde WordPress websites op maat
Pakketten bekijkenPortfolio

Vier stappen naar eennieuwe website

w

Kennismaking

Wij starten het traject van webdesign altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat we een goed beeld krijgen bij uw wensen.

i

Overeenkomst

Nu wij een goed beeld hebben bij uw wensen en de benodigdheden in uren (en tools) kunnen wij u een passend prijsvoorstel doen.

Bouw & Feedback

Leuk, we gaan samenwerken! Wij gaan keihard aan de slag met uw website en proberen deze naar wens te maken. Inclusief diverse feedbackrondes.

Livegang

Pas als beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat zorgen wij ervoor dat de website live kan gaan op het gewenste domein en delen wij dit via social media.

Website laten maken in Barendrecht

Webdesign Barendrecht nodig? Wees Slim en Besteed het uit aan een professionele, maar betaalbare, partij! Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in de bouw van unieke websites (en webshops) tegen eerlijke prijzen. Als u uw website uitbesteed aan Slim Besteed, dan kunt u binnen slechts twee weken al online zijn. Geniet van een snel, uniek én effectief webdesign!

Meer weten over onze tarieven voor een nieuw, uniek webdesign in Barendrecht? Bekijk dan gerust even onze pakketten óf maak een afspraak met een van onze webdesigners.

Webdesign Barendrecht

Professioneel webbureau in omgeving Barendrecht

Al onze websites en webshops leveren wij op in het meest-gebruikte systeem ter wereld: WordPress. Dit systeem staat voornamelijk bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Heeft u achteraf nog iets dat u wilt laten toevoegen aan de website door Slim Besteed? Geen probleem! Binnen enkele minuten staan de gewenste wijzigingen online.

Website laten maken Barendrecht? Slim Besteed beschikt over meerdere jaren aan ervaring binnen het vakgebied webdesign. Daarnaast kunnen wij u ook direct verder helpen met branding en (online) marketing. De WordPress-specialisten zorgen voor een zoekmachinevriendelijke website, zodat de marketeers optimaal kunnen gaan presteren.

Meer over webdesign Barendrecht?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in webdesign Barendrecht? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken. Voor verdere vragen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen.