Marketingbureau Rhoon

Omzetgroei door online leadgeneratie.

Online marketing

Wil jij, voor jouw bedrijf of vereniging, gebruik maken van de diensten van een marketingbureau Rhoon en omliggende plaatsen? Als digitaal bureau gevestigd in de regio Rotterdam zijn wij jouw betrouwbare (en betaalbare) partner!

Slim Besteed kan jou verder helpen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), advertentiecampagnes (SEA), social media, website aanpassingen in WordPress en nog veel meer. Onze vakmensen kunnen, tegen eerlijke tarieven, een mooie online groei voor jouw organisatie realiseren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw wensen en doelstellingen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze specialist om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Marketingbureau Rhoon

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Online marketingbureau Rhoon

Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel en helpen ondernemers uit verschillende plaatsen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Of je nu een eenmanszaak hebt en op zoek bent naar online marketing Rhoon, of als mkb’er online marketing in Rotterdam nodig hebt, wij zijn jouw betrouwbare partner om jouw omzet te laten groeien via online kanalen.

Tegenwoordig is het van groot belang om online vindbaar te zijn. Onze specialisten kunnen jou daarom verder helpen op zowel de korte als lange termijn. Voor de korte termijn richten wij ons op SEA in Rhoon. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld advertenties op relevante zoekwoorden voor jouw branche plaatsen in Google. Het voordeel hiervan is dat je direct impact kunt maken in de zoekresultaten. Er is echter ook een nadeel: elke maand moet er weer budget vrijgemaakt worden voor de advertenties.

Daarnaast zijn wij ook actief in SEO in Rhoon voor de lange termijn. Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines, zoals Google, zorgen we ervoor dat je op de lange termijn impact maakt zonder hiervoor te hoeven betalen. Zoekmachine optimalisatie is daarom zeer efficiënt en wordt gezien als een echte must voor de toekomst. Bovendien kunnen wij jou helpen met de basis: het creëren van een merk voor jouw bedrijf en het ontwerpen van een gloednieuwe website.

Maandelijks v.a.

€375,-

Nu aanvragen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google Advertising

Social media campagnes

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Online groeien?

Wij zijn werkzaam als marketingbureau Rhoon vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.