Marketingbureau Barendrecht

Omzetgroei door online leadgeneratie.

Online marketing

Op zoek naar een marketingbureau Barendrecht met bewezen ervaring in de praktijk? Dan ben je bij Slim Besteed zeker aan het juiste adres! Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring op het brede terrein van online marketing.

Zo zijn wij jouw expert op het gebied van advertentiecampagnes (op Google, Facebook, Instagram en LinkedIn), maar kunnen wij je ook helpen met SEO, de benodigde aanpassingen aan je website, content marketing en neuromarketing. Van tevoren adviseren wij je graag over de meest-geschikte kanalen voor jouw bedrijf (en de branche waarin jij actief bent). Altijd gedreven door data analyses.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Start dan direct jouw project om een op-maat-gemaakt voorstel te ontvangen en/of een kennismakingsgesprek te plannen. Natuurlijk kun je ook even verder lezen over hoe wij te werk gaan en wat onze tarieven zijn.

Marketingbureau Barendrecht

Greep uit onze klanten

Inmiddels hebben wij al voor een divers palet aan bedrijven mooie resultaten mogen behalen. Of het nu ging om een nieuw webdesign óf om doordachte marketingcampagnes: wij kijken vol enthousiasme terug op iedere samenwerking. Meer van ons werk zien? Klik hier!

Online marketingbureau Barendrecht

Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel en wij bedienen ondernemers uit verschillende plaatsen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Of je nu een eenmanszaak hebt en op zoek bent naar online marketing Barendrecht, of als mkb’er online marketing in Rotterdam nodig hebt, wij zijn jouw betrouwbare partner voor omzetgroei door online kanalen.

Wil jij je zichtbaarheid voor de lange termijn vergroten en een freelance SEO specialist inhuren op locatie? Of geef je juist de voorkeur aan direct impact maken met een geoptimaliseerde advertentiecampagne? Bij ons zijn er eindeloze mogelijkheden. Wij hebben de juiste expertise om je te helpen bij het behalen van je online doelstellingen en bieden eerlijke tarieven. We gebruiken geen moeilijke taal, maar leggen onze plannen en werkzaamheden duidelijk uit.

Het gebruik van online marketing zal vaak leiden tot een toename van het verkeer naar je website in de loop der tijd. Daarom is het erg belangrijk om een goed functionerende en professionele website te hebben om je doelgroep aan te zetten tot actie. Slim Besteed biedt daarom graag ondersteuning bij jouw brading en webdesign, zodat je volledig ontzorgd wordt in het proces van A tot Z. Wel zo makkelijk om alle online uitingen van jouw bedrijf onder één dak geregeld te hebben, toch?

Maandelijks v.a.

€375,-

Nu aanvragen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google Advertising

Social media campagnes

Enkele klantreviews

Hieronder kun je drie reviews terugvinden van onze klanten. Wil je meer voorbeelden van de projecten die wij hebben afgerond? Klik dan hier.

Christian is fijn om mee samen te werken; punctueel, accuraat en komt afspraken na. Daarnaast denkt hij mee en weet materie goed uit te leggen en is er altijd op gericht om het optimale er uit te halen. Zeker aanbevolen!

Walter van Wijk

Studio Carpe Diem

Geweldig geholpen door Slim Besteed. Christian komt met veel goede ideeën, weet waar hij over praat en komt zijn afspraken na. Nu kunnen wij een mooie website aan onze klanten presenteren en al veel positieve reacties gehad.

Richard van Gelder

Art & Interior Marine

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Slim Besteed. Dankzij het meedenken van Christian met daarbij duidelijke communicatie hebben we een mooie nieuwe website kunnen realiseren!

Brian de Wit

Creatief Sign

Kantoorruimte

Samen groeien?

Wij zijn werkzaam als marketingbureau Barendrecht vanuit ons kantoor, dat gevestigd is aan de Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel. Dit ligt in de buurt van de Van Brienenoordbrug. Onze kantoorruimte bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw, dat gemakkelijk te herkennen is aan het blauwe Daikin logo op het dak en op de buitenmuren. Gratis parkeren is mogelijk langs de weg.

Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Kralingse Zoom (bereikbaar per bus of metro) rijdt er een onbemande Parkshuttle naar het bedrijventerrein waar wij gevestigd zijn.