Hoger in Google.

Hoger in Google komen. En dan het liefst op pagina 1 bij de bovenste plekken. Het ideale scenario voor een bedrijf wiens business steeds meer naar online verschuift.

Maar hoe realistisch is dit zonder dit uit te besteden aan een ervaren SEO specialist? Niet! Op deze pagina leest u waarom.

Hoger in Google komen

Wat is zoekmachine optimalisatie precies?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is gericht op het verbeteren van zowel je zoekwoord posities binnen Google, als de gehele online vindbaarheid. Met zoekmachine optimalisatie probeer je te bereiken dat Google jou kenmerkt als relevante website voor mensen met een specifieke zoekopdracht. Denk hierbij aan een product, dienst of onderwerp.

Een positie op de eerste pagina’s van Google wordt dan ook vaak als betrouwbaar gezien. Des te hoger uw zoekwoord positionering, des te waarschijnlijker het dus is dat u potentiële klanten naar uw website toe trekt. Klinkt aantrekkelijk, niet?

Het Google Algoritme

Dat het exacte algoritme van Google nergens is terug te vinden is voor de meeste van ons wel bekend. Desondanks weten we door vallen en opstaan inmiddels vrij goed wat wél of juist géén invloed heeft op een positie in de zoekresultaten van Google. Zo kunnen we concluderen dat het hele SEO principe gebaseerd is op 4 cruciale aspecten:

Techniek

Of terwijl de achterkant van jouw website. Presteert alles naar behoren? Of bevat de website een hoop problemen? Een kleine fout in de code kan al veel ellende veroorzaken! Iets wat uiteindelijk een negatieve invloed heeft op o.a. SEO prestaties. Met behulp van verschillende tools kunt u de ‘gezondheid’ van uw website blijven monitoren. Dit wordt vaak uitgedrukt in een bepaalde score tussen de 0 en 100. Hoe hoger de score, hoe beter uw website op orde is. Ga na hoe gezond uw bedrijf is!

User Experience

Of terwijl gebruikerservaring. Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg binnen uw website? Of lopen ze vast in hun zoektocht naar informatie? Een duidelijke boomstructuur/navigatiemenu kan hierin al enorm helpen. Zorg ervoor dat u bij de bouw van uw website al goed in kaart heeft gebracht wat mogelijke gedragsstromen zouden kunnen zijn. En laat ze testen!

Linkbuilding

Of terwijl backlinks. U heeft vast wel eens iets gehoord over het linken van de ene website naar de andere. Of linken van de ene pagina binnen uw website naar de andere pagina binnen uw website. Maar hoe zit dat nou precies in elkaar en welke verschillen in links zijn er?

Externe links – linkjes vanaf andere domeinen. Ze ‘vertellen’ op andere domeinen iets over uw website.

Interne links – logische samenhang tussen bepaalde pagina’s via links in uw eigen website (rondom één onderwerp).

Content

Kwalitatieve content is de meest belangrijke factor als we het hebben over het aantonen van relevantie. Het wekelijks, of zelfs dagelijks ontwikkelen van nieuwe content in de vorm van bijvoorbeeld teksten, blogs, downloads of video’s zal een positieve bijdrage hebben aan de online vindbaarheid. Het doel hiervan is om Google te laten zien dat u continu bezig bent met nieuwe informatie over ‘uw onderwerpen’ en het  (daar hebben we hem weer) relevant maken van uw website voor de bezoekers. Hoeveel effort steekt u hierin met uw eigen bedrijf?

Profiteer van
scherpe tarieven.
||
ruime kennis.
||
transparantie.
||
maatwerk.

Als marketingbureau Rotterdam helpen wij een breed palet van ondernemers verder.
Bekijk direct welk pakket het beste bij uw mogelijkheden past en kom in contact.

Basis

€190,00

Maandelijks

Website aanpassingen
Zoekmachine optimalisatie
Linkbuilding (intern/extern)
Beheer van uw social media

Maandelijkse rapportage

6 maanden proefdraaien

Standaard

€285,00

Maandelijks

Website aanpassingen
Zoekmachine optimalisatie
Linkbuilding (intern/extern)
Beheer van uw social media
Advertenties in Google
Promoties op social media

Maandelijkse rapportage

4 maanden proefdraaien

Expert

€475,00

Maandelijks

Website aanpassingen
Zoekmachine optimalisatie
Linkbuilding (intern/extern)
Beheer van uw social media
Advertenties in Google
Promoties op social media
Neuromarketing

Maandelijkse afspraak

3 maanden proefdraaien

Direct een offerte?

Vraag direct uw pakket bij ons aan door het onderstaande formulier in te vullen. Passen de pakketten niet bij uw wensen? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw (online) marketing.

Bezoekadres

Kaartenmakerstraat 4
2e verdieping (op afspraak)
2984 CB, Ridderkerk

Telefoonnummer

Ik wil graag het volgende pakket aanvragen:

Akkoord?

11 + 6 =